Συχνές ερωτήσεις
Follow Me on Pinterest
Latest Pins:

Συχνές Ερωτήσεις

Τώρα κτίζουμε το σπίτι μας και θέλουμε να επιπλώσουμε την κουζίνα μας. Έχουμε μόνον τα σχέδια του Αρχιτέκτονα και δεν έχουμε αποφασίσει κάτι τελικό για την κουζίνα. Πώς μας συμβουλεύετε να προχωρήσουμε;

Τηλεφωνήστε μας να ορίσουμε μια συνάντηση στην έκθεσή μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια κάτοψη του χώρου της κουζίνας. Αν δεν υπάρχει, κάντε ένα πρόχειρο σκαρίφημα με τις διαστάσεις των τοίχων, των ανοιγμάτων για πόρτες και παράθυρα και το ύψος. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε και τις κολόνες καθώς και τα δοκάρια αν υπάρχουν στον χώρο της κουζίνας.

Πίνοντας τον καφέ ή τον χυμό σας θα συζητήσετε με τους συνεργάτες μας του Αρχιτεκτονικού Τμήματος Εσωτερικών Χώρων, οι οποίοι θα καταγράψουν τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, θα σας επιδείξουν τα διάφορα υλικά, τα εξαρτήματα και τις ηλεκτρικές συσκευές και θα σας αναφέρουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθενός.

Θα οριστεί μια νέα συνάντηση στην οποία θα σας παρουσιάσουν ένα πρώτο σχέδιο της πρότασής μας καθώς και μια ή δυο ακόμα εναλλακτικές προτάσεις. Θα κουβεντιάσετε πάνω στις προτάσεις μας, θα καταγραφούν οι παρατηρήσεις σας και θα οριστεί μια νέα συνάντηση στην οποία θα σας παρουσιάσουμε τη βελτιωμένη πρότασή μας.

Αν χρειαστεί μπορεί να γίνουν και τροποποιήσεις της πρότασης αυτής.

Θα γνωρίζουμε το κόστος κάθε πρότασης;

Βέβαια. Κάθε πρότασή μας, ακόμα και οι εναλλακτικές, κοστολογούνται αυτόματα, οπότε θα γνωρίζετε και το κόστος καθεμιάς. Έτσι μπορείτε να αποφασίσετε ακόμα και με οικονομικά κριτήρια για τη λύση που σας ικανοποιεί περισσότερο.

S5 Box

Είστε συνεργάτες;

Οι συνεργάτες της Is Home απολαμβάνουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις.

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.