Προφίλ
Follow Me on Pinterest
Latest Pins:

ABC Cucine Bathroom / Sanitaryware Kitchen

Η εταιρεία ishome είναι το αποτέλεσμα ενός παντρέματος της κλασικής παραδοσιακής τέχνης και δημιουργίας στο χώρο των επίπλων, με την σύγχρονη υψηλή αισθητική στο χώρο των εντοιχιζόμενων επίπλων.

Πλαισιωμένη από ικανά στελέχη, προσφέρει απλόχερα τη γνώση και την εμπειρία, προσπαθώντας με τον καλύτερο τρόπο να αναδείξει την τεράστια γκάμα μοντέλων και σχεδίων που διαθέτει στα έπιπλα κουζίνας, στις ντουλάπες υπνοδωματίων, στις εσωτερικές πόρτες και στις πόρτες ασφαλείας, καθώς και σε άλλα προϊόντα, όπως ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες, μπαταρίες, κ.λ.π. αξεσουάρ.

Η εταιρεία ishome θέλοντας να ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό όλους τους τύπους κατοικιών, εκτός της λιανικής πώλησης διαθέτει τμήμα για επαγγελματίες, όπως διακοσμητές, αρχιτέκτονες, οικοδομικές επιχειρήσεις και τεχνικά γραφεία.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, να σας φιλοξενήσουμε στο χώρο μας σε ένα ευχάριστα διαμορφωμένο studio, όπου εκθέτουμε τα προϊόντα μας, να δείτε και να ακούσετε από κοντά και τις δικές μας προτάσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις και τις ανάγκες της δικής σας κατοικίας.

S5 Box

Είστε συνεργάτες;

Οι συνεργάτες της Is Home απολαμβάνουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις.

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.